Bogatim programom događanja Opatija završava ovu i započinje novu 2017. godinu.

U petak, 30. prosinca, na opatijskoj tržnici kreće Sajam antikviteta i izložba oldtimera, a u Parku sv. Jakova na After Job Partyju sviraju Dellboys. U večernjim satima na tržnici slijedi koncert iznenađenja.



U subotu, 31. prosinca u Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer u podne se održava Dječji doček, nakon kojega je organizirana popularna Potraga za blagom. Program animacije u sklopu Kućice vilenjaka otvoren je u subotu i nedjelju od 11 do 18 sati.

Uz bogate programe u hotelima i restoranima, na otvorenom u Opatiji očekuju vas dva dočeka. Na Ljetnoj pozornici nastupit će Božidarka – Matija Čerina Bogica & Largo, a veliki doček na otvorenom organiziran je ispred Opatijske tržnice gdje će nastupiti Mauro Staraj & La Banda i Neno Belan & Fiumens.



Novu godinu u Opatiji dočekuju tisuće gostiju. Osim glavne fešte u subotu, u nedjelju već slijedi repriza u 17 sati, u Parku sv. Jakova uz River Sharks. Zanimljiv dio događanja počinje u 13 sati, kada se otvara kupališna sezona 2017. uz Opatijske kukale i nastup Dine Antonića & 4 Shades.

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju