Advent na Zrinjevcu najavljuje atraktivan novogodišnji program za cijelu obitelj.

Doček Nove godine na Zrinjevcu započinje u 16 sati dječjom proslavom. Za mališane priređen je disco-tulum, tombola, animacijske igre i glitter tetovaže. Za one malo starije, od 22 sata na predivnom zrinjevačkom glazbenom paviljonu svirat će bend Gramofon.U više od dvadeset bijelih gastronomskih kućica, pronaći ćete slasne zalogaje rađene prema jedinstvenim tradicionalnim recepturama, a moći ćete se ugrijati uz neizostavno kuhano vino, zimske koktele i punčeve.
Gastro kućice na Staru su godinu otvorene od 10 do 4 sata ujutro, a na Novu od 17 do 23 sata. Suvenirske kućice na Staru godinu radit će od 10 do 17, a na Novu od 17 do 23 sata.

U Ledenom parku u večernjim satima provod počinje uz bend Uptown Gang, a od 23 sata na pozornicu stupaju TBF, koji će Zagreb uvesti u 2017. Godinu.

U Ledenom parku možete rezervirati svoj stol i dočekati Novu godinu na Ledenom vidikovcu.

Bogata gastronomska ponuda Ledenog parka u ovoj će posebnoj noći okupiti zagrebačke ugostitelje s vrhunskim specijalitetima sa svih strana svijeta. Na Silvestrovo Ledeni park radi od 10 do 4 sata ujutro, a na Novu godinu otvoren je od 17:30 do 23 sata. Cijelu večer na blagajni možete kupiti i ulaznice za klizanje.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju