Ideja i cilj Craft Beer Festivala je donedavno hobističku temu, podignuti na razinu stvaranja inovativnog proizvoda koji će pomoći promociji turističke, kulturne i gastronomske ponude te osnaživanju i prepoznatljivosti hrvatske turističke ponude.

Hrvatska je neupitno postala vrlo aktivni dio globalne craft pivske revolucije. Novi producenti ove scene pojavljuju se gotovo na tjednoj osnovi. Kvalitete piva koje svi oni proizvode su u većini slučajeva dobre, a neke čak odlične. I s druge, tržišne strane, potražnja i interes za tematiku craft pive raste.

Upravo zato rodila se potreba za pokretanjem Craft Beer Festivala kojeg organizira udruga Gastronomadi zajedno s promicateljima i ambasadorima craft pokreta uz podršku Ministarstva turizma Republike Hrvatske. Ovdje vas osim izložbe i prezentacije craft piva očekuje i nekolicina predavanja pivske tematike.

Ulaz na Craft Beer Festival 2016 je besplatan, ali je moguć isključivo s pozivnicom i/ili autoriziranom online prijavom. Ukoliko ne dobijete pozivnicu, a želite doći na CBF 2016, ispunite online prijavnicu ili se obratite na mail craftfestival@gastronomadi.hr.

Točan raspored Craft Beer Festivala pronađite na internetskoj stranici udruge Gastronomadi.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju