Kada razmišljaju o idealnom mjestu za provođenje božićno-novogodišnjih blagdana mnogima će pasti na pamet scenografija spota Last Christmas grupe Wham.

Drugim riječima, planinska kuća u idiličnom snježnom krajoliku u kojoj možete prespavati s prijateljima, uživati u dobroj hrani i toplim pićima ispred kamina.

Za vremensku prognozu nismo sigurni, no ovakav tip provoda definitivno pruža kuća u Velikoj Lešnici blizu Delnica. Prostire se na 140 četvornih metara, ima dvije spavaće sobe, dnevnu sobu, kuhinju i kupaonicu te je namijenjena za boravak osam osoba. Kuća okružena prekrasnom prirodom Kuća okružena prekrasnom prirodom (Foto: Airbnb)
Uređena je u moderno-rustikalnom stilu, a osigurava grijanje na drva (norveška peć) i na struju (norveški radijatori). Na raspolaganju vam je besplatan internet, televizija, kameni roštilj te uređeni vrt s drvenom ogradom, kao i tri parkirna mjesta.

Kuća se može iznajmiti po cijeni od 1056 kuna preko Airbnb-a.

Što vas ovdje zapravo očekuje, pogledajte u našoj fotogaleriji. Pogled iz planinske kuće Pogled iz planinske kuće (Foto: Airbnb)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju