Edukativne kulinarske radionice, u kombinaciji s ugodnom atmosferom i dobrom zabavom, provode se u Centru za kulturu prehrane, a stalni program obogaćen je blagdanskom ponudom.

Druženje u kuhinji počinje pićem dobrodošlice, zajedničkim kuhanjem večere u 3 slijeda, objedovanjem i vinom, a jelovnik dogovaraju sami sudionici. Božićni kolači & kolačići uključuju gotovo isto, osim što se izrađuje 5 vrsta božićnih kolača, koji se nose kući.

Uz obje ponude može se uzeti i tematska vinska ili pivska večer; Edukativna vođena degustacija 6 vrsta vina/piva, koja uključuje kušanje, raspoznavanje i kombiniranje s hranom.

Trajanje radionica je 2,5 do 3 sata, a broj polaznika je ograničen. Prostor u Nazorovoj 18 opremljen je suvremenom prezentacijskom opremom, a kuhinje su opremljene u stilu „kućne“ kako bi sve naučeno mogli primijeniti i u vlastitom domu.

Inače, u ponudi su i redovne kulinarske radionice internacionalne kuhinje (Japan, Libanon i Tajland), škola kuhanja (kuhanja, slastičarstva i škola kuhanja za roditelje i djecu) te kulinarska druženja na upit, poput team buildinga, proslava rođendana, djevojačkih večeri i slično.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju