U mjestu Metlika na samoj granici s Lijepom Našom nalazi se Big Berry, Luxury Lifestyle Resort smješten na kupalištu Primoštek. Iako je riječ o relativno mladoj oazi za uživanje i mir u skladu s prirodom, šanse da dobijete rezervaciju za željeni termin već su sada slabe, jer su kućice rezervirane i po 6 mjeseci unaprijed.

Slogan je Big Berryja udoban smještaj i istinski osjećaj slobode u samom srcu prirode. To stvarno tako i jest jer se sedam mobilnih kućica diči posebnim dizajnom i kvalitetom izrade, a istovremeno garantiraju udobnost, praktičnost, individualnost doživljaja, a sve to u skladu s prirodnim ljepotama.

Kućice se sastoje od kupaonice, dnevne i spavaće sobe te čajne kuhinje. U njima mogu boraviti dvije, četiri ili šest osoba, a na terasama imaju čak i hidromasažne kade. Sve to dolazi u paketu s pogledom na rijeku Kupu, a za noćenje ćete tako morati izdvojiti od 200 eura naviše po kućici.

Mobilne kućice zapravo su samo mali dio ponude koji predstavlja koncept Big Berry. Doživljaj je potpun tek kad shvatite da uz udoban smještaj dobivate i mogućnost konzumacije isključivo lokalne hrane. Već prvog jutra na terasi će vas dočekati domaći proizvodi.

U kampu na čak 25.000 četvornih metara bezbrižno možete hodati bosi, provozati se Kupom u kanuu, istraživati okolicu na biciklu, izležavati se na plaži, meditirati uz jogu, uživati u cvrkutu ptica, baciti udicu u Kupu ili prošetati do plantaže na kojoj je zasađeno više od 40 vrsta bobica. Nemojte se bojati otrgnuti i kušati ono što vam se sviđa. Možete čak biti i kreativni te bobice ponijeti sa sobom i napraviti jedinstven smoothie.

Ako tu boravite vikendom, možete se pridružiti znatiželjnicima i istražiti obližnje destinacije iz regije kao što su Ljubljana, predivni Bled ili Postojna.

Mobilne kućice zasad se nalaze u Sloveniji, u Rumunjskoj na plaži Mamaia, u Klagenfurtu u pitomom selu s nudističkom plažom te u Salzburgu. Dobili smo informaciju da ćemo u Big Berryju uskoro moći uživati i u Hrvatskoj.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju