Kako je u životu prezime nekad jako važno nije nikakva novost. No, prezime Sydney u ovoj priči nije nikog zaposlilo preko veze, bavilo se nepotizmom ili korupcijom.

Jednostavno, našlo se na pravom mjestu u pravo vrijeme, a svi oni s prezimenom „Melbourne“ ili nekim drugim, zasigurno su bar na trenutak zažalili što im otac nije neki gospodin Sydney, ili što ih roditelji nisu nazvali tim imenom.Zrakoplovna kompanija United Airlines u svoju je ponudu uvela novu liniju koja povezuje Houston i Sydney, te su to odlučili obilježiti na zanimljiv način!

United Airlines traga za ljudima koji nose ime ili prezime „Sydney“. Svi koji se jave ulaze u nagradnu igru, a kompanija će na kraju odabrati 5 najsretnijih, koji će dobiti povratnu besplatnu kartu za novu uvedenu liniju za let 18. siječnja, kad United Airlines počne povezivati teksaški velegrad s najpoznatijim australskim gradom.Nagrada uključuje dvije karte u ekonomskoj klasi i pet dana boravka u Sydneyu. Dobitnicima je osiguran i hotelski smještaj, a dobit će i džeparac od 500 dolara. Također, osigurani su i obilasci glavnih gradskih atrakcija, primjerice operne kuće.

Let od Houstona do Sydneya traje nešto više od 17 sati, a na nagradnu igru moguće se prijaviti do 28. prosinca.

Tako da, ako znate nekog Sydneya, ukažite mu slobodno na ovu prigodu!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju