Kako je u životu prezime nekad jako važno nije nikakva novost. No, prezime Sydney u ovoj priči nije nikog zaposlilo preko veze, bavilo se nepotizmom ili korupcijom.

Jednostavno, našlo se na pravom mjestu u pravo vrijeme, a svi oni s prezimenom „Melbourne“ ili nekim drugim, zasigurno su bar na trenutak zažalili što im otac nije neki gospodin Sydney, ili što ih roditelji nisu nazvali tim imenom.



Zrakoplovna kompanija United Airlines u svoju je ponudu uvela novu liniju koja povezuje Houston i Sydney, te su to odlučili obilježiti na zanimljiv način!

United Airlines traga za ljudima koji nose ime ili prezime „Sydney“. Svi koji se jave ulaze u nagradnu igru, a kompanija će na kraju odabrati 5 najsretnijih, koji će dobiti povratnu besplatnu kartu za novu uvedenu liniju za let 18. siječnja, kad United Airlines počne povezivati teksaški velegrad s najpoznatijim australskim gradom.



Nagrada uključuje dvije karte u ekonomskoj klasi i pet dana boravka u Sydneyu. Dobitnicima je osiguran i hotelski smještaj, a dobit će i džeparac od 500 dolara. Također, osigurani su i obilasci glavnih gradskih atrakcija, primjerice operne kuće.

Let od Houstona do Sydneya traje nešto više od 17 sati, a na nagradnu igru moguće se prijaviti do 28. prosinca.

Tako da, ako znate nekog Sydneya, ukažite mu slobodno na ovu prigodu!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju