Organizatori su se, kako kažu, pobrinuli i za gastronomsku ponudu, pa se nadaju da će time na posjetu njihovom događaju potaknuti one željne zabave u jedinstvenom ambijentu, ali i pivske sladokusce. Od izvođača koji će se izmjenjivati na pozornici, najzanimljivije ime će svakako biti pulsko-riječko-zagrebačka grupa "RadioAktiv" koja je po svom nagrađivanom autorskom opusu poznata širom Hrvatske.

Uz njih, nastupit će i Laguna Band, zadužen za podgrijavanje atmosfere, ali i The FIR, klupski sastav iz Zagreba s tradicionalnim irskim instrumentima i pjesmama. BeerFest - Fešta od bire je događaj koji su volonteri u Sv. Lovreču osmislili i pripremaju ga od završetka prethodne Fešte od bire, drugu godinu zaredom.

Novost ovogodišnje Fešte od bire je i demonstracija - show program izrade piva domaće "Zmajeve pivovare", a bit će i zabavnih igara s osiguranim nagradnim fondom, rekao nam je Damir Matošević, predsjednik KUD-a Matko Laginja iz Sv. Lovreča, piše na portalu Parentium. Cijena ulaznice bit će 20 kuna, detalje pratite na Facebook stranici Beerfesta!