Organizatori su se, kako kažu, pobrinuli i za gastronomsku ponudu, pa se nadaju da će time na posjetu njihovom događaju potaknuti one željne zabave u jedinstvenom ambijentu, ali i pivske sladokusce. Od izvođača koji će se izmjenjivati na pozornici, najzanimljivije ime će svakako biti pulsko-riječko-zagrebačka grupa "RadioAktiv" koja je po svom nagrađivanom autorskom opusu poznata širom Hrvatske.

Uz njih, nastupit će i Laguna Band, zadužen za podgrijavanje atmosfere, ali i The FIR, klupski sastav iz Zagreba s tradicionalnim irskim instrumentima i pjesmama. BeerFest - Fešta od bire je događaj koji su volonteri u Sv. Lovreču osmislili i pripremaju ga od završetka prethodne Fešte od bire, drugu godinu zaredom.

Novost ovogodišnje Fešte od bire je i demonstracija - show program izrade piva domaće "Zmajeve pivovare", a bit će i zabavnih igara s osiguranim nagradnim fondom, rekao nam je Damir Matošević, predsjednik KUD-a Matko Laginja iz Sv. Lovreča, piše na portalu Parentium. Cijena ulaznice bit će 20 kuna, detalje pratite na Facebook stranici Beerfesta!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju