Do ovogodišnjeg Oktoberfesta dijeli nas dosta mjeseci. No zašto čekati toliko dugo da biste uživali u pravom bavarskom pivu? Pa nije čovjek stvoren za čekanje, niti je pivo stvoreno za starenje. I? Što ćemo sad? Probudila se želja za pivom, a punica je još uvijek budna. A ništa, laganim korakom iskrasti se iz kuće i pravac zagrebačkih Ravnica.

Na zagrebačkim Ravnicama smjestila se pivnica koja polako, ali sigurno postaje nezaobilazno mjesto za svakog ljubitelja pive u Hrvatskoj. Pivnica, istoimenog naziva, jedno je od rijetkih mjesta u Zagrebu na kojem možete popiti pravo, kvalitetno bavarsko pivo. No, ono po čemu je to pivo drugačije, nego u bilo kojoj pivnici kod nas, je činjenica što ćete ga piti iz ručno rađene, specijalno za Pivnicu, dizajniranih glinenih krigli.

Ali uz mjesto opuštanja i druženja s prijateljima, Pivnica je prepoznata i kao svojevrsna zdravstvena institucija. Istina pivo ima nekih ljekovitih svojstva, ali ipak nije riječ o tome. Naime, Pivnica je poznata kao mjesto na kojem se uspješno možete riješiti 'cenosilikofobije'. Što je cenosilikofobija? Cenosilikofobija je zapravo strah od prazne čaše, a mislim da nema većeg straha kod muškarca.

Ali eto, ljubazno osoblje Pivnice vrhunski su stručnjaci u liječenju ove napasti i uvijek spremni, s novom kriglom bavarskog piva, da se uhvate u koštac s ovom opakom napašću.

Uz iscjeliteljske sposobnosti, osoblje Pivnice za vas sprema i mnoge druge aktivnosti. Tako ćete svake subote, uz savršeno pivo, dobiti i kobasicu. Ali to nije sve, pivo i kobasicu poslužit će vam savršena djevojka u tradicionalnim bavarskim dirnderlicama. Ma gdje ćeš bolje. Još ako ostavite mobitel kod kuće da vam nitko ne smeta nepotrebnim pozivima, zagarantirana vam je savršena zabava.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju