Do ovogodišnjeg Oktoberfesta dijeli nas dosta mjeseci. No zašto čekati toliko dugo da biste uživali u pravom bavarskom pivu? Pa nije čovjek stvoren za čekanje, niti je pivo stvoreno za starenje. I? Što ćemo sad? Probudila se želja za pivom, a punica je još uvijek budna. A ništa, laganim korakom iskrasti se iz kuće i pravac zagrebačkih Ravnica.

Na zagrebačkim Ravnicama smjestila se pivnica koja polako, ali sigurno postaje nezaobilazno mjesto za svakog ljubitelja pive u Hrvatskoj. Pivnica, istoimenog naziva, jedno je od rijetkih mjesta u Zagrebu na kojem možete popiti pravo, kvalitetno bavarsko pivo. No, ono po čemu je to pivo drugačije, nego u bilo kojoj pivnici kod nas, je činjenica što ćete ga piti iz ručno rađene, specijalno za Pivnicu, dizajniranih glinenih krigli.

Ali uz mjesto opuštanja i druženja s prijateljima, Pivnica je prepoznata i kao svojevrsna zdravstvena institucija. Istina pivo ima nekih ljekovitih svojstva, ali ipak nije riječ o tome. Naime, Pivnica je poznata kao mjesto na kojem se uspješno možete riješiti 'cenosilikofobije'. Što je cenosilikofobija? Cenosilikofobija je zapravo strah od prazne čaše, a mislim da nema većeg straha kod muškarca.

Ali eto, ljubazno osoblje Pivnice vrhunski su stručnjaci u liječenju ove napasti i uvijek spremni, s novom kriglom bavarskog piva, da se uhvate u koštac s ovom opakom napašću.

Uz iscjeliteljske sposobnosti, osoblje Pivnice za vas sprema i mnoge druge aktivnosti. Tako ćete svake subote, uz savršeno pivo, dobiti i kobasicu. Ali to nije sve, pivo i kobasicu poslužit će vam savršena djevojka u tradicionalnim bavarskim dirnderlicama. Ma gdje ćeš bolje. Još ako ostavite mobitel kod kuće da vam nitko ne smeta nepotrebnim pozivima, zagarantirana vam je savršena zabava.