Jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih hrvatskih chefova, Andrej Barbieri, svoje će specijalitete od idućeg tjedna posluživati u Zagrebu. Andrej Barbieri svoj restoran Barbieri's otvara u Kaptol centru.

"To je jedan prirodni put po kojem se rad u ugostiteljstvu odvija, u Zagrebu je najinteresantnija ponuda", objasnio je chef dodajući kako je Rijeka mala sredina u kojoj malo ljudi ima naviku jesti vani, što u Zagrebu nije slučaj. A i turizam u glavnom gradu raste pa je tržište i zbog toga veće.

Iako, kao i u Rijeci i ovdje planira imati bistro, koncept će biti različit. "Bit će više jela, a bit će i interesantnija ponuda s nekim skupljim jelima. Kombinirat ću tradicionalna jela s modernom prezentacijom, a na meniju će biti svega, mesa, ribe, tjestenine spravljene doma, rižota", kaže Barbieri. U ponudi će biti i birana vina, vikendom će raditi produženo uz zabavni sadržaj, a osim jela, bit će dostupni i manji zalogaji.

"Ponuda će se prilagoditi potražnji, a jela na meniju će se mijenjati, da uvijek bude interesantno", zaključuje Barbieri.

Riječki Conca d’oro ostaje i dalje otvoren.  

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju