Dimljeno carsko meso pečeno na otvorenoj vatri, dupli hamburger sa šumskim gljivama i domaćim sirom te svježe ulovljena pastrva pečena u lišću dio je primamljive hrane koju možete naučiti pripremati uz YouTube kanal Almazan Kitchen.

Dijelimo svoju strast za jednostavne i ukusne recepte koristeći organski napravljene namirnice s dozom srbijanske tradicionalne kuhinje. Kuhamo na vatri i ugljenu, miješamo različite tehnike i stilove, ali našu hranu možete pripremiti i u domu
, riječi su s kojim se isti predstavio svojoj publici.

Kanal Almazan Kitchen na YouTubeu je otvoren u svibnju 2015. godine, a dosad se na njega pretplatilo više od 800.000 osoba. Hvalospjevi im stižu od gledatelja iz svih kutaka svijeta, koji su podjednako oduševljeni kvalitetom recepata, ali i atmosferom video uradaka.

"Ovo je pornografija za osjetila,", "Opsjednut sam vašim videima i ne mogu ih prestati gledati" te "Imate najbolje video tutorijale kuhanja na YouTubeu" samo su neki od komentara koji stižu čak i iz dalekog Brazila.

Iza kanala stoje braća Boban i Aleksandar Almažan iz Paraćina, inače akademskog slikara i lingvista, koji putuju Srbijom i snimaju pripremu hrane u prirodi na različitim lokacijama.

Na taj način ne samo da svojim gledateljima pružaju primamljive kadrove hrane koja cvrči na otvorenoj vatri, već isti mogu uživati i u žuboru obližnjeg potoka, cvrkutu ptica, šumu granja i sličnim zvukovima koji doprinose cjelokupnom doživljaju.

Među popularnijim receptima s nekoliko stotina tisuća pregleda su oni video uradci koji su snimljeni u društvu sove po imenu Mr. Ramsay koji "komentira“ proces termičke obrade, a uvijek je voljan i testirati svježinu namirnica.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju