Rougemarin park, omiljeno mjesto za ljetna druženja je ponovno otvoren: lampice, vrtne sjenice i chill zone osvanule su u novom ruhu, a park je uređen i opremljen brojnim sadržajima. Osim opuštenog ugođaja u zelenilu u Rougemarinu vas čekaju i specijaliteti chefa Marina Medaka, kao i raznovrstan zabavni program koji uključuje: paint&bubbles slikarske radionice uz pjenušac ponedjeljkom, plesnjake salse, radionice gin&tonica ili radionice izrade vlastitih signature koktela.

Bogat program

"Program je i ove godine bogat i raznolik i svakog dana imamo zabavu u kojoj mogu uživati svi, i ljubitelji hrane, finih pića ili obitelji s djecom. No, ovo je park posebno dobre atmosfere za druženja s prijateljima, kolegama ili poslovnim partnerima pa smo za njih pripremili posebne pakete i nudimo im da organiziraju vlastito druženje u jednoj od naših zona gdje mogu uživati u posebnim sadržajima koji će animirati cijelu grupu“, pojasnio je chef Marin Medak zaslužan za izvrsnu gastro ponudu parka.

"Paint&Bubbles ponedjeljkom će svim posjetiteljima omogućiti slikarsku radionicu pod vodstvom dobro uigrane ekipe iz paint& wine programa tako da upušteno uđete u tjedan i uz čašu pjenušca napravite svoje autorsko umjetničko djelo. Idealan način za opušteni početak tjedna ponedjeljkom i utorkom.

Afterwork srijedom, u Rougemarin parku, počinje u 17 sati warm up-om uz DJ-a. Uz gin&tonic uživat će svi koji žele isprobati nove recepture s posebnim tinkturama i začinima koje se mogu miksati po vlastitim željama uz vodstvo iskusnih Rougemarin barmena.

Vikendom je vrijeme za festivalski ugođaj jer petkom u 20:30 sati nastupaju poznati bendovi, a subotom navečer svi plešu salsu uz vodstvo poznatih plesača. Cijelog vikenda, točnije subotom od 10 sati pa sve do navečer kao i cijelu nedjelju, park će biti u potpunosti ispunjen sadržajima za obitelji i grupe s djecom. Family vikend zona, igračke za klince, napuhanci, ljetni rekviziti za druženje u parkiću, face painting i slikarske radionice te predstave za djecu oduševit će najmlađe.

Rougemarin Park - 8 Rougemarin Park - 8 (Foto: Bojan Zibar)

Kutak za nogomet 

Ne brinite za svoje kućne ljubimce jer cijeli park je pet's friendly. Pripremamo i pop up event, modnu reviju kućnih ljubimaca, a svakog dana sve kućne ljubimce častimo poslasticama i igračkama za igru u Parku. Uz to vlasnici pasa će imati priilku proći edukacije i treninge pasa s veterinarima na pop up eventima“, najavljuju u Rougemarin Parku i dodaju kako će i ljubitelji nogometa doći na svoje jer će se svaka utakmica hrvatske reprezentacije pratiti na velikom ekranu, a u posebnoj zoni s četiri velika ekrana pratit će se sve utakmice EURA gdje se uz razne nogometne igre mogu zabaviti svi posjetitelji.
Rougemarin park ne koristi jednokratnu ambalažu jer uživanje u prirodi, ide uz brigu o okolišu.

Radno vrijeme Rougemarin Parka je od ponedjeljka do četvrtka 17:00 – 23:00, petkom 17:00 – 24:00, subotom 10:00 – 24:00 i nedjeljom 10:00 – 23:00 sata.

Novo mjesto u Zagrebu za rani ručak kojem ne nedostaje šarma i finih zalogaja Yumi - 8 Yumi - 7 Yumi - 6 +5 Yumi - 5

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju