Putocast će ugostiti znane i neznane putoholičare: ovisnike o putovanjima koji su spremni podijeliti svoje putničke anegdote, dojmove, iskustva i savjete. U ulozi domaćina dočekat će ih svestrani Domagoj Jakopović Ribafish, koji će se s inspirativnim gostima družiti dva do tri puta mjesečno. Pratite ih jer sigurno je da će vam svatko od njih otkriti neki novi komadić svijeta koji ćete poželjeti posjetiti i tko zna, možda i prije kraja epizode potražiti aviokartu i izvući naprtnjaču koju će brzo trebati spakirati. 

Putocast možete pratiti na webu i svim društvenim mrežama Putoholičara te na YouTube i podcast kanalima. Ako ne želite propustiti nove epizode, pretplatite se na kanale Putoholičara 

Gost u prvom izdanju Putocasta bio je putnik koji je uzor i najbolji motivator svima koji priželjkuju putovati, ali nikako da se pokrenu. Slaven Škrobot ima 33 godine, a prije 10 godina doživio je nesreću na ljetovanju i ostao paraliziran. Ipak, tjelesni invaliditet nije ga spriječio da se pokrene, da živi svoju strast i putujući otkriva svijet te dijeli svoja iskustva s brojnim pratiteljima na blogu i društvenim mrežama.

Ribafishu je otkrio koliko je kompleksna organizacija njegovih putovanja, što mu je neophodno spakirati te kako se snalazi na mjestima koja nisu prilagođena osobama s invaliditetom. Slaven svakim novim putovanjem pomiče vlastite granice baš kao što su ih odlučili pomaknuti i Putoholičari Iva i Branko dodavši Putocastu uz zvučni zapis i videozapise i fotografije kako bi putničke priče bile još inspirativnije.

Prvu epizodu Putocasta pogledajte na Youtubeu ili Facebooku, a provjeriti možete i njihov Instagram.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju