Interijer restorana O'brok, koji je smješten u rodnoj kući književnika Augusta Šenoe, uz pripadajući atrij unutar kojeg se nalazi lijepa terasa, jedno je od mjesta u Zagrebu na kojem možete potražiti fina jela po prijateljskim cijenama.  

U kuhinji restorana sezona diktira ponudu pa je jelovnik nadopunjen i novim jelima od sastojaka s obližnjeg Dolca i OPG-ova. Meso stiže iz Like i Slavonije, a riba je jadranska. Osim kvalitetom sastojaka, u O'broku se ponose domaćom pripremom kruha, savijača i njoka.  

Kako kažu, vrijedi isprobati domaći dalmatinski pršut i sir, fuže s tartufima, rižot s kozicama i njoke sa škampima, kao i hladne salate s biftekom i povrćem, zapečeni patlidžan s mozzarellom i šalšom te istarske maneštre i žgvaceta. Među "slatkišima" osobito je popularna dalmatinska rožata.

Vina i pjenušci iz Petrač vinarije, kao i njihove rakije te džinovi u O'broku se pijuckaju po promotivnim cijenama. 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju