5. Salon pjenušavih vina Zagreb objavio je novi datum: održat će se 22. travnja 2022., na novoj lokaciji, u restoranu Maksimir, u parku Maksimir. Salon pjenušavih vina Zagreb dobit će tako i atribut »boutique« salona jer smanjuje broj izlagača (20), pružajući im veću vidljivost i učinkovitost promocije te bolju komunikaciju s kupcima.

Salon pjenušavih vina Zagreb jedini je vinski festival u Hrvatskoj koji cjelogodišnjim događanjima, promocijama i edukacijama pridonosi izobrazbi hrvatskih ljubitelja pjenušavih vina, te podiže vidljivost »pjenušavim eno-gastro destinacijama«. Ljubitelji i profesionalci mogu na salonu upoznati sve bogatiju pjenušavu ponudu vinske Hrvatske, ali i u vinogradima i podrumima naučiti puno o proizvodnji pjenušaca.

Salon promovira ponajprije hrvatska pjenušava vina, uz gostujuće izlagače iz Slovenije i neke hrvatske distributere; upućuje publiku u sparivanje pjenušaca s hranom u svakodnevnim situacijama (kroz autorski projekt »Sparkling Table«), a ne samo u posebnim prigodama.

Experience Store: Novo mjesto u Zagrebu za ljubitelje vrhunske kave i čaja Franck Experience Store - 7 Franck Experience Store - 6 Franck Experience Store - 5 +2 Franck Experience Store - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju