Restoran Bicko vas poziva da ove subote 09.11. dođete na ceremoniju krštenja mladoga vina, te se proveselite uz vesele dečke tamburaškog sastava "Prava prilika" i naravno bogati stol prepun bickovih martinjskih delicija.

Fešta počinje u 19.30  uz bogati švedski stol, a nastavlja se tradicionalnom ceremonijom krštenja mladog vina u 21.00  koju će voditi biškup Marin fiolić.

PR PR

BICKOV MARTINJSKI MENU - ŠVEDSKI STOL

Predjela:
- prezgvušt, čvarci, kuhana šunka, sir s vrhnjem
Glavna jela:
- češnjovke, turopoljska patka, kuhani buncek, špikana vratina,
Prilozi:
- dinstano zelje, restani krumpir, krumpir salata, mlinci, razne salate
Deserti:
- bučnica, turopoljski salamnjak (salenjak)
Kasno jelo:
- sarma

Piće: (po cjeniku restorana)

PR PR

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme po cijeni od 144.00 kn po osobi  na brojeve telefona: 01/3680004, 091/1333301, 091/5193669 ili prijavom na Facebook event.

Dobro došli i još bolje se našli!

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju