Galerija PR 1 PR 1 PR 1 PR 1

U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Molat - 14 Nije za svakoga Hrvatski medeni otok bicikala, mačaka i divnih vizura u kojem se uživa sporo, a živi još sporije Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak

Restoran Bicko vas poziva da ove subote 09.11. dođete na ceremoniju krštenja mladoga vina, te se proveselite uz vesele dečke tamburaškog sastava "Prava prilika" i naravno bogati stol prepun bickovih martinjskih delicija.

Fešta počinje u 19.30  uz bogati švedski stol, a nastavlja se tradicionalnom ceremonijom krštenja mladog vina u 21.00  koju će voditi biškup Marin fiolić.

PR PR

BICKOV MARTINJSKI MENU - ŠVEDSKI STOL

Predjela:
- prezgvušt, čvarci, kuhana šunka, sir s vrhnjem
Glavna jela:
- češnjovke, turopoljska patka, kuhani buncek, špikana vratina,
Prilozi:
- dinstano zelje, restani krumpir, krumpir salata, mlinci, razne salate
Deserti:
- bučnica, turopoljski salamnjak (salenjak)
Kasno jelo:
- sarma

Piće: (po cjeniku restorana)

PR PR

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme po cijeni od 144.00 kn po osobi  na brojeve telefona: 01/3680004, 091/1333301, 091/5193669 ili prijavom na Facebook event.

Dobro došli i još bolje se našli!