Jedan od najljepših parkova u Zagrebu, Zrinjevac, zasjao je u pravom božićnom ruhu. Tradicionalnim paljenjem lampica i službeno je počeo advent, za mnoge građane i najljepše doba godine. 

Zrinjevac je zasjao punim sjajem - a tako će ostati sve do 7. siječnja. Tko se god tijekom blagdana nađe u Zagrebu, uživat će u jednom od najboljih advenata u Europ. Podsjetimo, advent u Zagrebu tri je godine za redom proglašen kao najbolji advent u Europi.

Ove godine za tu se titulu neće natjecati, ali Zagreb svakako svoju turističku priču i dalje gradi na Adventu - gotovo je nemoguća misija pronaći slobodan apartman u centru grada. I sami iznajmljivači, ugostitelji zadovoljno će trljati ruke jer gosti pristižu iz cijeloga svijeta.

Ove godine Advent je u simbolima Orašara. Gotovo na svakom koraku grada možete ih vidjeti, čak i na adventskim kućicama koje nude boigatu gastronomsku ponudu i koje su se ove godine okrenule adventu bez plastike, obzirom da svi trebamo biti malo više ekološki osvješteni uporaba plastike svedena je na minimum.

 

Program Adventa u Zagrebu Advent na Europskom trgu - 3 Advent na Europskom trgu - 2 Advent na Europskom trgu - 4 +1 Advent na Europskom trgu - 1

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju