U finalnom natjecanju u Ljubljani u Barcaffè Trening Centru, sudjelovali su finalisti iz Hrvatske, Srbije i Slovenije. Prvo mjesto osvojio je Sanin Kadić iz Zagreba, a treće mjesto Marko Podbrežnički. Svojim rezultatima su pokazali da se najbolji latte art u regiji radi u Hrvatskoj.

Drugo mjesto je osvojila Tjaša Rogelj iz Slovenije. Sudionike je ocjenjivao stručni Barcaffè žiri: Gašper Trpin iz Slovenije, Goran Bartolović iz Hrvatske te Novak Nenezić iz Srbije. Za dobru zabavu i podršku natjecateljima, pobrinuo se poznati slovenski voditelj Jonas Žnidaršić. Natjecanje su posjetili i košarkaši KK Cedevita Olimpija Filip Krušlin, Mirko Mulalić i Saša Zagorac.

Poznati košarkaši okušali su se u izradi latte arta. Pokazali su zavidne vještine, ali su i vidjeli koliko je to zahtjevan posao i koliko je potrebno detalja i preciznosti da bi dobili šalicu savršenog espressa.

Pobjednik je osvojio vrijednu nagradu - profesionalnu edukaciju certificiranu od strane organizacije Specialty Coffee Association (SCA) u Trstu (Italija).

Izgrađen u Brodosplitu: Pogledajte spektakularni najveći jedrenjak na svijetu Flying Clipper - 13 Flying Clipper - 9 Flying Clipper - 7 +5 Flying Clipper - 6

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju