Udruga Zelena točka Baranje i ove godine organizira Baranja trail, orijentacijsku šetnju po ''baranjskoj planini'' pa bilo da želite prošetati prirodom ili dati najbolje od sebe u utrkama od 15 ili 23 kilometra, možete se 12. lipnja uputiti prema Popovcu.

Start je u 20 sati kod Doma kulture, pa ne bi smjelo biti strašno vruće, a do cilja najkasnije treba doći u limitu od četiri sata. Budući da okrepe nema zbog sigurnosnih mjera protiv korone, ponesite svoju vodu, ali na cilju organizatori časte vodom, sokom ili pivom. Poželite li svoje navijače na cilju, povedite i njih jer se može očekivati dobra zabava uz DJ-a.

PRAVILA UTRKE 

Stellar Trail

Stellar Trail utrka je ukupne duljine 23 km.

Cijela je staza trail koncept, što znači da je označena službenim oznakama organizatora i nije potrebno čitanje ni posjedovanje karte.

Trasa staze bit će objavljena 1. 6. 2020. Organizator se ne ograđuje od mogućih iznenađenja na stazi.

Moonlight Trail

Moonlight Trail utrka je ukupne duljine 15 km. Cijela je staza trail koncept i vrijedi isto kao i za Stellar Trail.
 
Podizanje startnih brojeva i startnih paketa od 18:30 do 19:45. 
Popovac, Dom kulture, dječje igralište-centar svijeta.

Imamo i večeru prije trejlanja za sve natjecatelje od 19:00 do 19:45. Onda vas udavimo sa zahvalom, brifingom i ostalim. Zatim vas ukrcamo u prijevoz koji vozi prema startu (sukladno epidemiološkim mjerama).

Dobar štos. Kada čuješ pucanj BJEŽI! Dok bježiš, sjeti se: ti si gost u šumi, a divlja svinja domaćin!
 
Okrepa nije osigurana za vrijeme utrke. Svatko nosi svoju vodu. Opet epi mjera. Svi natjecatelji dobit će startni broj koji se stavlja na prsa i mora biti vidljiv tijekom cijele utrke. Na dijelu staze gdje se razdvajaju kategorije bit će popis natjecatelja. Vremenski limit iznosi četiri sata.
 
Cilj je u Popovcu.
Sve isto: Dom kulture, navijači i navijačice. Obrok sukladan epi mjerama - voda, sok i pivo. Nema troška. Mi častimo svime.
 
Prijave za utrku
Prijave za utrku i uplata kotizacije moguće su od 20. svibnja, 2020. zaključno s 8. lipnja 2020. Startnina za sve kategorije je 50 kuna. Prijava je pravovaljana po uplati kotizacije, a to možete učiniti ovdje.
  

Svi koji ne uplate do navedenog  datuma, moći će nastupiti, ali neće dobiti startni paket i finishersku medalju. Uplata startnine bit će moguća i na dan utrke.

Uplatom startnine svi natjecatelji dobivaju:

Startni paket i broj
Jednokratnu masku za vožnju sukladno epi mjerama
Finishersku medalju (sponzori na aparatima)
Nagrade za tri prvoplasirana po spolu i kategoriji
Službenog fotografa
Obrok i piće nakon utrke
Baranjsku večeru prije utrke
Odličnog DJ-a
Osiguranje HGSS-a tokom cijele utrke

Baranja Night Trail je druga od tko zna koliko utrka SBT lige u 2020 godini.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju