Omiljeni putujući ljetni projekt Art park ovog svibnja stiže u umjetničko dvorišta u centru Zagreba - studio i galerija Klet u Ilici 73, postat će dom Art parku u sklopu trodnevne manifestacije 24., 25. i 26. svibnja.

Tri umjetnička dana započet će velikim otvorenjem izložbe Zvonimira Haramije Hansa u petak, 24. svibnja 2024. Koprivnički umjetnik samostalno izlaže od 2004. godine, a do danas je imao 18 samostalnih i desetak skupnih izložbi te je sudjelovao na desetak street art festivala. Kao animator radio je na različitim projektima Croatia i Zagreb filma i animiranim video spotovima različitih glazbenika, a autor je kratkog animiranog filma, Monster Master. Bavi se slikarstvom, ilustracijom i izradom animiranih video spotova te slikanjem murala.

Art Park - 1 Art Park - 1 (Foto: Patricia Jerković)

Otvorenje izložbe upotpunit će još jedan poznati umjetnik, Lunar, koji će tu večer selektirati glazbu dok će se za hranu i piće pobrinuti Langosh banda i Smuc kamion.

Subota 25. svibnja 2024. bit će prilika za razgled izložbe u miru i još jedno druženje uz glazbu kada će je mudro odabirati Michel Kubaček i Boris Bare.

Nedjeljno Art park druženje uz kraljevski gulaš završava 26. svibnja 2024. što će ujedno biti i posljednja prilika za izložbu te večernji film uz kokice. Program će svakodnevno trajati od 16 sati do ponoći. Ovogodišnja trodnevna manifestacija Art park Zagreb u skrivenom dvorištu preko puta zagrebačkog Britanskog trga bit će tranzitna lokacija za dugo toplo ljeto Art parka u Puli.

Ovaj liječnik, fotograf i pisac uvijek je na putu: Obišao je sva svjetska čuda, upoznajte čudo od čovjeka Edo Toplak: Osam svjetskih čuda - 12 Edo Toplak: Osam svjetskih čuda - 11 Edo Toplak: Osam svjetskih čuda - 10 +8 Edo Toplak: Osam svjetskih čuda - 9

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju