Torba za osobne stvari

Popularno nazivna "pederušom", ova torba će svakome biti od koristi, pogotovo ako volite cijeli dan provesti na terenu bez brige o tome gdje ćete staviti mobitel ili sve one silne turističke karte. Dok dečki unutra mogu staviti fotić ili nešto korisno - ženama preporučujemo da ju ne koriste za lakove za nokte i šminke - na putovanju u razgledavanju vam je to najmanje potrebno!

Ruksak
Živimo u vremenu low budget putovanja, što u prijevodu znači putovanja s vrlo malo, gotovo ništa prtljage! Nabavite svoj ruksak, naviknite se na njega i neka vaše svako putovanje prođe bez muke. Jednom kad shvatite što i kako spakirati u ruksak - nema više panike!


Kofer
Ako ste poslovni putnik, pravilo broj 1. je da imate mali kofer na kotačićima u koji stane sve što vam na poslovnom putovanju treba. Većina ovih kofera ima "pametne" pretince tako da u njega slobodno stavite i laptop, a čak i kad sve u nju stavite, vidjeti ćete kako je dovoljno praktična da ju sa sobom unesete i u avion!


Torbetina
Ovo je nešto što svi imamo. Ona ogromna torba, koju kad napunimo molimo Goga da nema više od 30 kila. U nju stane sve, ali opet - uvijek je nekako "premala". Hm. Cipele jedne, cipele druge, štikle osme... Bunda i jakna, pa sve one stvari koje nam nikako na putovanju ne trebaju - stanu u ovu torbu! Ovo morate imati ako putujete na odmor u neku daleku destinaciju, ako ništa, bar iz razloga da imate što peglati kad se vratite kući.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju