U trendu Indijanska banana u Donjoj Bistri na plantaži Ivana Šuloga - 5 Ljekovito blago U lišću ovoga voća nalazi se tvar koja ubija stanice raka, raste i u Hrvatskoj, a kilogram plodova košta oko 10 eura Sir se ne bi trebao čuvati u proziirnoj plastičnoj foliji - 1 Nemojte ovo raditi Najveća greška koju radimo kad kupimo sir u trgovini i donesemo ga kući Hrskava i sočna piletina Provjeren recept Probajte, bit će vam drago: Za uvijek sočnu piletinu treba vam samo jedan sastojak


Prženje špeka u tavici na štednjaku hedonističko je iskustvo u kojem mogu uživati sva osjetila.

Istovremeno, riječ je o vrlo neurednom činu, jer masnoće 'špricaju' na sve strane, uključujući i zidove, i pod, i napu, a bogami i  vašu odjeću. Nadamo se da je nastradala samo pidžama...


Umjesto toga, kriške špeka pokušajte ispržiti u pećnici, garantiramo vam iznenađenje, ali pažljivo pratite upute!


1. Položite tanke kriške špeka na lim na koji ste stavili papir za pečenje. Pobrinite se da se kriške međusobno ne dodiruju.

2. Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva Celzija oko 15 minuta.

3. Masnoća će isteći na papir i lim, a svaka se kriška ravnomjerno ispeći.

Dobar tek!