U trendu Pirjane tikvice Uz meso i ribu Najfinije pirjane tikvice: Recept za sjajan prilog gotov za 10 do 15 minuta Robinzonska kuća Tubile na Krku, Airbnb - 6 85 eura na noć Kućica od 20 kvadrata na Krku savršena je za one koji se žele udaljiti od gužve i pronaći malo mira i tišine Suhomesnati proizvodi Skraćuju život Stručnjak za dugovječnost otkrio: Nemojte jesti ovih 5 "otrovnih" vrsta hrane


Prženje špeka u tavici na štednjaku hedonističko je iskustvo u kojem mogu uživati sva osjetila.

Istovremeno, riječ je o vrlo neurednom činu, jer masnoće 'špricaju' na sve strane, uključujući i zidove, i pod, i napu, a bogami i  vašu odjeću. Nadamo se da je nastradala samo pidžama...


Umjesto toga, kriške špeka pokušajte ispržiti u pećnici, garantiramo vam iznenađenje, ali pažljivo pratite upute!


1. Položite tanke kriške špeka na lim na koji ste stavili papir za pečenje. Pobrinite se da se kriške međusobno ne dodiruju.

2. Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 200 stupnjeva Celzija oko 15 minuta.

3. Masnoća će isteći na papir i lim, a svaka se kriška ravnomjerno ispeći.

Dobar tek!