U velikoj zdijeli tjestenini dodajte cherry rajčice, na kockice izrezan sir i šunku, na listiće narezanu neku salamu ili eventualno piletinu ili govedinu iz juhe (znamo da vam je ostalo od juhe!). U sve to ubacite i narezanu papriku i crne masline, kao i nešto po vlastitom ukusu. Prelijte dresingom za salatu.

Stavite u frižider da se hladi sat vremena, i uživajte dugo i polako u okusima i bojama proljeća.

U trendu Indijanska banana u Donjoj Bistri na plantaži Ivana Šuloga - 5 Ljekovito blago U lišću ovoga voća nalazi se tvar koja ubija stanice raka, raste i u Hrvatskoj, a kilogram plodova košta oko 10 eura Novi kviz općeg znanja - 10 Lako? Novi kviz općeg znanja: Možete li na svih 15 pitanja dati točan odgovor? Spud Bud Zagreb - 6 Viralni hajp Zagreb je poludio za ovim jelom: Otvoren restoran koji poslužuje samo punjeni krumpir