Hrana i piće
Putovanja
Aktualno
Zanimljivosti
Škola kuhanja
Želim više
Preporuke
Hrana i piće
Putovanja
Aktualno
Zanimljivosti
Škola kuhanja
Želim više
Preporuke
Upravljaj obavijestima
Prati nas
Impressum
Uvjeti korištenja
Zaštita privatnosti
Politika o kolačićima
#mario mihelj
Kokteli u potocima...
Chef Mario Mihelj zove na brunch: Jedi koliko možeš u Maredu za 25 eura po osobi
Imamo pobjednika
Ante Vukadin otvoreno: Pobjednik MasterChefa otkrio najgori trenutak u emisiji i što bi nakon svega mijenjao
Pokrovitelj Badel 1862
"Uz svečana jela uvijek idu fina vina": Kako je Mario Mihelj spojio naizgled nespojivo i koja vina odabrati za blagdanski stol
Škola kuhanja
Ukusne, povoljne i dostupne: Mario Mihelj otkriva kako najlakše očistiti školjke
Škola kuhanja
Mario Mihelj otkriva 4 stvari zbog kojih će vam poširano jaje svaki put savršeno ispasti
Škola kuhanja
Detalji koji čine razliku: Kako ispeći krumpir kao u najboljem restoranu
Pokrovitelji Cekin i Badel 1862
Na božićnoj radionici s chefom Marijem Miheljom polaznici su naučili zanimljive kulinarske tehnike i kreirali jelo idealno za blagdanska druženja
Još vijesti