Galerija Recept za najbolje palačinke - 1 2 palačinke - 1 2 palačinke - 4 2 palačinke - 3 2

U trendu Kampiranje Zlatne godine Kako se nekoć kampiralo? 10 prizora koji bude sjetu, ali i smijeh Kuća za odmor na Cresu, Airbnb - 6 Pogled s terase je vau! 60 eura na noć: Mala kuća na Cresu za one koji na odmoru žude za mirom i tišinom Huangjuewan - 2 Najkompliciraniji na svijetu Petlja na pet razina: Suludi nadvožnjak na kojem, ako propustite svoj izlaz, možete ostati i čitav dan

Omiljena brzinska poslastica, desert koji se radi kad nemate ništa kod kuće - palačinke je jednostavno napraviti, a detalji čine razliku zbog kojih se nečije uvijek spominju kao najbolje. S misijom da se svi možemo pohvaliti najboljim i najmekanijim palačinkama obratili smo se chefu Mariju Mihelju, koji nam je otkrio svoje trikove.

Recept za najbolje palačinke

Njegov recept uključuje malo praška za pecivo, bjelanjke koje je istukao kako bi palačinke bile pjenaste, vanilin šećer, limunovu koricu za aromu te, naravno, mlijeko, brašno i jaja. Sve dobro izmiješajte pjenjačom, zagrijte tavu te je premažite minimalnom količinom ulja. Palačinke poslužite s nadjevom prema želji.

Mario nas je oduševio prozračnim palačinkama u vinskoj pjenici, a ako vam je potrebno još savjeta i ideja za kuhanje, posjetite našu Školu kuhanja.