Hrana i piće
Putovanja
Aktualno
Zanimljivosti
Škola kuhanja
Želim više
Preporuke
Upravljaj obavijestima
Prati nas
Impressum
Uvjeti korištenja
Zaštita privatnosti
Politika o kolačićima
#junetina
Bez pretjerivanja
Sočno i puno okusa: Koliko dugo treba marinirati meso za najbolji rezultat?
Topi se u ustima
Recept za junetinu toliko mekanu da se raspada kad je dodirnete vilicom
Marinada je top
Ispeći ćete je za 10 minuta: Recept za savršenu junetinu
Predobro
Tjestenina s komadićima pečene junetine? Može! Imamo sjajan recept
Talijanski recept
Junetina na način pizzaiola: Dokaz da možete skuhati fini ručak od povoljnijih komada mesa
U umaku od rajčice
Najfiniji juneći šnicli: Recept za pohano meso zapečeno sa sirom
Tajna kuhara
Recept za francuski gulaš u kojem i najtvrđi komad mesa postane mekan poput maslaca
Još vijesti