Putovanja

Važni savjeti: Što ne bismo smjeli jesti prije, za vrijeme i nakon leta avionom?

25.1.2019
Avionska hrana

U svakom slučaju, za početak bi valjalo izbjegavati hranu koja sadrži mnogo šećera. Od ostalog, nije loše izbaciti i mliječne stvari poput mlijeka, sladoleda, krem sira i sličnog koji mogu izazvati nadutost i plinove.

7 engleskih sela koja kao da su "ispala“ iz krimića Agathe Christie

30.1.2019
Engleska sela - 7

Uranjanje na život u selu u Ujedinjenom Kraljevstvu najbolji je način za upoznavanje lokalnog "engleskog karaktera", koji se u većim gradovima poput Londona podosta promijenio.

Igranje sa štencima! Nova vrsta spa centra za kojim su poludjeli Amerikanci

25.1.2019
Štenci

Kad je o starijim psima riječ, gosti će provoditi vrijeme s onima koji su na obuci. Naučiti će najbolji način za komunikaciju sa psima, te kako steći povjerenje i izgraditi odnos na najbolji mogući način.

Putujte s revolucionarnim GO Carpisa "AIR CLEAN" koferom

30.1.2019
GO Carpisa

Nova kolekcija GO Carpisa kofera opremljena je TheBreath® tkaninom koja sadrži baktericidna, anti-plijesni i anti-mirisna svojstva...

10 svjetskih gradova u kojima napada najviše snijega

30.1.2019
Quebec City, Kanada

AccuWeather pobrojio je deset gradova s najvećom količinom snježnih padalina u svijetu. Zanimljivo je da se svi gradovi nalaze u tek tri zemlje.

Staro tek 9 godina: Prekrasno jezero nastalo zbog monumentalnog odrona planine

30.1.2019
Attabad jezero, Pakistan - 1

Iz ove prirodne katastrofe nastalo je nevjerojatno jezero koje je u lipnju 2010. godine bilo dugo 21 kilometar, a na nekim mjestima dosezalo je dubinu veću od 100 metara.

10 najsigurnijih zemalja za solo putovanja u 2019. godini

28.1.2019
Uzbekistan

Prema istraživanju, najsigurnija zemlja ako putujete sami jest Singapur, a za njom slijede Norveška, Island, Finska, Uzbekistan, Hong Kong, Švicarska, Kanada, Indonezija i Danska.

Odlično zdravstveno i puno godišnjeg: 6 država u kojima se dobro živi

28.1.2019
Švicarska

Šveđani su svake godine među najsretnijim i najzdravijim ljudima na planetu. A kako i ne bi bili? Zdravstveni sustav im je sjajan, garantirano vam je i najmanje pet tjedana godišnjeg odmora, škole su besplatne...

Hit na Facebooku: Film o Rijeci koji je pogledalo više od 46.000 ljudi

28.1.2019
Rijeka

Flow je presjek gradskih znamenitosti i crtica iz života ljudi koji Rijeku čine onakvom kakvom je znamo“, objašnjavaju umjetnici.

4 mjesta za nezaboravni odmor u europskoj zemlji u kojoj štruca kruha košta 2,5 kuna

28.1.2019
Rumunjska - 4

Noćni život u Mamaiji često povezuju s onim na Ibizi ili u Miamiju. Mamaia, Miami, kako god bilo, ovdje se partija od zalaska sunca, kada posjetitelji počinju svoj pohod po luksuznim beach barovima i klubovima.