"Jet2 je lansirao nove letove prema manje poznatoj destinaciji za odmor u Europi, poznatoj kao "jeftinija alternativa Hrvatskoj", piše magazin Sun o britanskom avioprijevozniku koji će povezati Tivat s londonskim Stanstedom dva put tjedno. Nova linija će se zadržati tijekom ljeta pa sve do listopada. Kako najavljuje Sun od idućeg mjeseca Jet2 će letjeti i za Tivat iz Birminghama.

Britanci Tivat svojim čitateljima opisuju kao mali grad lijepih plaža s nevjerojatno osvježavajućim morem. Tivat se smjestio u zaljevu Boki Kotorskoj, točnije na poluotoku Vrmac. Riječ je o malom gradiću pa premda je mirniji i pitomiji od poznatijih priobalnih gradova kao što su Bar ili Budva, sigurno će vas oduševiti svojim duhom i opuštenošću. Više o ljupkom gradu doznajte ovdje, a ako poželite otkriti čari Crne Gore prije nego što postane još popularnija, to je najbolje učiniti što prije.

Biste li ljetovali u Crnoj Gori

  • Da, Crna Gora je prekrasna
  • Ne bih
  • Ne razmišljam o tome

glasova:

Bajkoviti šarm 

"S prekrasnim plažama, srednjovjekovnim selima koja odišu bajkovitim šarmom i spektakularnim prirodnim atrakcijama - Crna Gora neće dugo ostati podcijenjena“, piše Sun, dodajući: "dodatni razlozi za posjet Tivtu su iznenađujuće jeftina pića i hoteli - noćenje za dvoje može se rezervirati već od 22 eura. Upravo zbog toga Crna Gora je pristupačnija alternativa Hrvatskoj“.

Obvezna stanica na putu prema moru: Jedinstveni kameni grad iz kojeg nitko ne izlazi ravnodušan Počitelj - 10 Počitelj - 9 Počitelj - 8 +6 Počitelj - 7

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju