Izvršni chef hotela Beverly Hilton i njegov glavni slastičar pripremili su za Zlatne globuse i 1300 njegovih gostiju uzbudljivi jelovnik od četiri slijeda u kojemu su uživali Leondardo diCaprio, Matt Damon i druge zvijezde Hollywooda na 73. dodjeli Zlatnih globusa.
Kuhar Troy N. Thompson večeru je započeo salatom od patliđana, bok choya, daikona i smeđe gorušice prelivene dresingom na bazi đumbira. Nakon toga slijedio je goveđi filet s nježno kuhanim crnim češnjakom, te pečenom pastrvom, dok su vegetarijanci uživali u pečenom slatkom krumpiru s kremastom glazurom od kukuruza.
Za desert Thomas Henzi pripremio je slatki kolač od karamele i mousse od limuna, a posebne pohvale dobio je za kalifornijsku tortu od badema, koja se radi od cijelih i mljevenih plodova ovog orašastog voća, brašna, maslaca, šećera, praška za pecivo te nešto likera tripel sec.
Piće večeri bilo je koktel Moët Ruby Red koji je za događanje osmislila koktel majstorica Karen Grill s dodatkom šampanjca Moët & Chandon.
It's another #Moetmoment on the red carpet at the #GoldenGlobes!
Posted by The Beverly Hilton on 10. siječnja 2016