U našoj rubrici Želim više možeš prvi dobiti informacije o najboljim zabavama u gradu na kojima te očekuju brojna iznenađenja i pogodnosti te pokloni.

Ako se nalaziš u Splitu ili brojiš dane do dolaska u "najlipši grad na svitu" baci oko na popularna gradska mjesta za izlaske u kojima ćeš ovog srpnja i kolovoza dobiti više. U nastavku možeš naći linkove koji će ti pružiti sve informacije koje te zanimaju."

Ambasadori dobrog raspoloženja na popularnoj splitskoj plaži Žnjan - Monkey lounge & beach bar pripremaju vam nova iznenađenja, a u isto tako poznatom mjestu za dobar provod - Antique sushi baru ovog ljeta ljubitelje koktela očekuje prava poslastica u čaši.

Beach Bar Cool na Žnjanu kreće s novim programom od ovog petka i nastavit će se narednih tjedana srijedom i petkom. Noć koktela će pratiti odlični DJ program, a specijalitet kuće bit će koktel HypeUp koji će dobro raspoloženje začiniti sjajnom kombinacijom vodke, gina, soka limete, naranče te ananasa. Ako želite više zabave u toplim ljetnim noćima navratite na koktele u Beach Bar Cool.

B Cool Brewery iz Kaštela također je pripremio odličan DJ program uz gosti će gosti moći guštati u miniburgerima i pivu. Odlična atmosfera, raznovrsna ponuda piva i finih zalogaja odličan je povod da navratite u B Cool Brewery petkom i subotom od 21 do 24 sata.

Ovo je godina u kojoj svi zaslužujemo više, stoga se nemoj zaboraviti na nagradni natječaj u kojem možeš osvojiti putovanje za dvoje u veličanstveni Dubai i skijanje na pješčanim na dinama! Sve detalje nagradnog natječaja i prijavni obrazac možeš pronaći OVDJE. Sretno!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju