Ništa neće vratiti slavu pizzi koja se ohladila, ali ako ipak želite pristojan obrok i tijesto koje nije gnjecavo, bolja je varijanta zagrijati je u tavi. Anthony Falco, međunarodni konzultant za pizze (da, i to postoji) predlaže da iskoristite nekoliko kapi vode koje će zadržati sočnost nadjeva.

U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Molat - 14 Nije za svakoga Hrvatski medeni otok bicikala, mačaka i divnih vizura u kojem se uživa sporo, a živi još sporije Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak

> Savjeti pizza-majstora: 10 pogrešaka zbog kojih vam pizza ne uspijeva

Stavite pizzu u teflonsku tavu – ili neku drugu koja ima dno za koje se hrana ne lijepi. Nakon dvije minute na umjerenoj vatri dodajte dvije kapljice vode u tavu što dalje od kriške, poklopite je pa smanjite vatru i ostavite minutu.