Svim zaljubljenicima u svjetski poznati namaz bit će drago čuti da se u siječnju iduće godine u Kaliforniji otvara prvi Nutella hotel. Ipak, kad se malo bolje pročita, sjajna je to vijest samo za nekoliko Amerikanaca jer je hotel „pop-up“ i radit će samo jedan vikend. Ipak, i to će izmamiti osmijeh na lice nekih sretnika koji uspiju osvojiti nagradni vikend u tom hotelu.

Naime, tri najveća obožavatelja i njihovi gosti uživat će u raznim iskustvima, naravno, baziranima na Nutelli od 10. do 12. siječnja. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na službenoj stranici, no nažalost, ako ste slučajno htjeli biti jedan od njih, moramo vas razočarati i reći kako se prijaviti jedino mogu stanovnici SAD-a. Uglavnom, svi koji se žele natjecati trebaju snimiti video kojim će pokazati zašto baš Nutella čini njihova jutra posebnima, a s obzirom na jedinstvenu mogućnost, ne vjerujemo da će nedostajati zainteresiranih.

Troje pobjednika osvojit će putovanje u Napa Valley, gdje će u hotelu, s osobom koju povedu sa sobom, provesti tri dana i dva noćenja. Bit će tu slavnih slastičara i chefova iz svijeta koji će se pobrinuti da dobitnici prožive nezaboravne dane.

Hotella Nutella pružit će pobjednicima posebno iskustvo doručka i omogućiti im uživanje u omiljenom namazu na posve nove i drukčije načine“, rekao je Todd Midura, potpredsjednik marketinga u Nutella North America. On vjeruje da će pobjednici takve doručke kasnije spremati i kod kuće, na radost i oduševljenje prijatelja i obitelji.

Natjecanje traje do 8. prosinca, a mi priznajemo da već sad zavidimo budućim pobjednicima.

Gigant od 66 metara! Najveći križ na prostoru bivše Jugoslavije Milenijski križ na planini Vodno - 3 Milenijski križ na planini Vodno - 1 Milenijski križ na planini Vodno - 4 +0 Milenijski križ na planini Vodno - 2

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju