U sjevernom dijelu Atlantskog oceana, između Islanda i Škotske, svojim ljepotama mame otoci poznati kao Farski, Ferojski – ili Ovčji.

Ti vulkanski otoci, koji pripadaju Danskoj, međusobno su povezani s dvama podzemnim tunelima, trima mostovima i brojnim trajektnim linijama. Otoke krase klifovi, zelene doline, ali i fjordovi, tako da ih možemo nazvati i rajem za sve zaljubljenike u prirodu. No privlače i obožavatelje nogometa jer se ondje smjestio jedan od najljepših nogometnih terena na svijetu.

Eiði možete pronaći na "Istočnom otoku" Østerø. Nekad je to bilo glavno igralište nogometnog kluba EB/Streymur, a danas se koristi kao mjesto za kampiranje. Unatoč tome, i dalje ostavlja bez daha zbog mjesta na kojem se nalazi. Eiði je smješten uz rub oceana te okružen planinama, nedaleko od istoimenog sela u kojem živi tek sedamstotinjak stanovnika.

Nedaleko od Eiðija su i slavne stijene, Risin i Kellingin, poznate kao Div i Vještica, kao i predivno jezero Eiðisvatny. Novi stadion smjestio se u samome selu Eiði, na manje dramatičnoj lokaciji, pa nema ni straha da lopta završi u oceanu.

Ima i privatni bazen s pogledom na more! Kućica od 50 kvadrata u Crikvenici u kojoj bismo proveli cijelo ljeto Villa Ivanka s privatnim bazenom, Crikvenica - 5 Villa Ivanka s privatnim bazenom, Crikvenica - 4 Villa Ivanka s privatnim bazenom, Crikvenica - 2 +4 Villa Ivanka s privatnim bazenom, Crikvenica - 1

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju