Bajkovita kućica Ivanka prostire se na 50 četvornih metara u Crikvenici, a udaljena je od gužvi i buke grada. Obuhvaća samo jednu spavaću sobu za maksimalno dvije osobe – te se nameće kao idealno mjesto za parove u potrazi za mirom, tišinom i romantikom.

Villa Ivanka zanimljiv je spoj tradicionalnih i modernih elemenata – izgrađena je u 19. stoljeću te je u potpunosti renovirana. Ipak, tijekom preuređenja zadržan je šarm starih primorskih kuća s debelim kamenim zidovima i drvenim stropnim gredama.

Uz spavaću sobu, ovdje ćete naći i dobro opremljenu kuhinju, koja je uređena s mnoštvom korisnih i zanimljivih detalja, te manju blagovaonicu i kupaonicu.

Privatni kružni bazen s pogledom na more Privatni kružni bazen s pogledom na more (Foto: Airbnb.com)

Kada se zaželite osvježenja od vrućina, izađite na terasu, na kojoj se smjestio privatni kružni bazen s ležaljkama i čarobnim pogledom na zapanjujuće Jadransko more i otok Krk.

Ako biste se radije kupali u moru, nema problema. Prva plaža udaljena je malo manje od dva kilometra od Ville Ivanke.

Na terasi se nalaze i ležaljke te stol sa stolicama i roštilj, na kojem možete pripremati domaće specijalitete, a koje možete začiniti svježim biljem koje raste u vrtu u sklopu kuće.

Villa Ivanka okružena je vinogradima, maslinovim stablima i mirisnom lavandom, a iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 185 eura na noć. Dio njezinih ljepota otkrijte na fotografijama na početku ovog teksta.

Na otoku Braču: Kućica od 23 kvadrata na osami koja vraća na tvorničke postavke Kućica Corto Maltese, Bol, Brač - 6 Kućica Corto Maltese, Bol, Brač - 7 Kućica Corto Maltese, Bol, Brač - 1 +3 Kućica Corto Maltese, Bol, Brač - 2

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju