Glačalo za odjeću standardni je dio ponude u brojnim hotelima. Čak i ako nemate peglu u sobi, uvijek je možete zatražiti na recepciji kako biste ispeglali odjeću za važan sastanak ili proslavu.

To pomagalo ne koriste svi isključivo za izravnavanje tkanina, a pogotovo kada je riječ o glačalima u hotelima. Prije nekoliko godina na Redditu se proširio trik za grijanje hrane pomoću pegle.

Glačalo ima trokutast oblik, pa mnogi vjeruju da je savršeno za podgrijavanje hladnih kriška pizze. Uključite glačalo u struju, čvrsto je primite u ruke i okrenite – krišku pizze stavite na donju stranu i pustite da zagrije tijesto.

Ako želite ugrijati i nadjeve na pizzi, uključite u kombinaciju i sušilo za kosu.

Zagrijavanje preostalih komada pizze s glačalom koristi više ljudi nego što mislite. Putnik Gilbert Ott i osnivač stranice God save the points tvrdi da je došao u fazu kada zna o putovanjima više nego što bi želio.

"Ne kažem nikad, ali vrijedi provjeriti hotelsko glačalo ili ga isprobati na odjevnom komadu okrenutom s druge strane prije nego što njime pokušate ispeglati bijelu košulju. Piloti i mnogi drugi koriste glačala za podgrijavanje pizze i druge hrane," rekao je Ott u razgovoru s Dailymailom.

Iznenadili biste se: Stvari koje se najviše kradu iz hotelskih soba Hotelska soba Ilustracija hotelske sobe Soba +1 Hotelska soba, ilustracija

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju