Galerija Punkufer Brunchy u Art Parku - 21 Punkufer Brunchy u Art Parku - 20 Punkufer Brunchy u Art Parku - 19 Punkufer Brunchy u Art Parku - 18 Punkufer Brunchy u Art Parku - 17 +32 Punkufer Brunchy u Art Parku - 16

Za one koji su petkom ružili, proslava našeg 10. rođendana i druženje koje smo organizirali prošlu subotu od 10 do 16 sati u sklopu Art Parka u parku Ribnjak legla je savršeno, baš kao i nama. Proslavili smo ga u svojem stilu, u opuštenoj, bezbrižnoj atmosferi, za koju su bili zaslužni DJ-evi, ali i naši dobro raspoloženi posjetitelji.

Naš Brunchy srećom je završio baš prije velikog nevremena i kiše, pa možemo reći kako nas je i vrijeme poslužilo. U kasnom doručku u debelom hladu uživali su svi naši čitatelji, ali i oni koji su se tamo slučajno našli, poput turista iz Londona. Mladi par uživao je u koktelima, eggfastu i dobroj atmosferi, pa se nada da ćemo Brunchy nekad dovesti i na njihov otok.

Brunchy u Art Parku - kako smo proslavili svoj 10.rođendan - 11 Brunchy u Art Parku - kako smo proslavili svoj 10.rođendan - 11 (Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio)

Na Punkuferovu Brunchyju mogli ste probati Eggfast, bogati doručak-ručak s tortiljom i jajima u tri varijante – s lososom, sirom ili pršutom, ali i pogostiti se kavom i besplatnom limunadom. Na svoj deseti rođendan ponijeli smo i poklone, ali za vas.

Punkufer Brunchy u Art Parku - 16 Punkufer Brunchy u Art Parku - 16 (Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio)

Prvih deset posjetitelja koji su naručili Eggfast od nas su na poklon dobili Punkuferov ruksak s posebnim iznenađenjem u njemu. Naš partner ovogodišnjeg Brunchyja Maraska počastio ih je bocom pelina, koji će im ljetne večeri učiniti veselijima i zanimljivijima.

Punkufer Brunchy u Art Parku - 20 Punkufer Brunchy u Art Parku - 20 (Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio)

Ogromne porcije Eggfasta svakog su sigurno zasitile do ručka, a nakon takvog obroka mogli smo se upustiti u isprobavanje Maraskina pelin-tonika.

BMaraskin pelin-tonik BMaraskin pelin-tonik (Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio)

Novo najdraže piće ovog ljeta Novo najdraže piće ovog ljeta (Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio)

Štrukani pelin ili druge razne kombinacije s njim padaju u drugi plan nakon ovog iznenađujuće osvježavajućeg koktela, koji će nam vjerojatno postati novo najdraže ljetno piće. Naravno, uz naš tirkizni Punkuferov koktel.

Brunchy u Art Parku - kako smo proslavili svoj 10.rođendan - 17 Brunchy u Art Parku - kako smo proslavili svoj 10.rođendan - 17 (Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio)

Pitali smo vas lice u lice i na licu mjesta i što mislite o nama te u kakvom našem sadržaju najviše uživate. Nadamo se da ćemo i dalje biti vaš ''iscrpan vodič za svaku destinaciju na koju poželite otputovati'', da ćemo vam davati ''punkufer ideja za najbolja vikend-putovanja'', na ''inteligentan i zabavan način donositi svaku temu'' o putovanjima, zanimljivostima i bizarnostima u šarolikom svijetu te da ćemo skupa otkrivati nove načine pripreme omiljenih namirnica i isprobavati brze i fine recepte.

Punkufer Brunchy u Art Parku - 18 Punkufer Brunchy u Art Parku - 18 (Foto: Pavao Bobinac/Nova Studio)

Tko je ovog vikenda bio na Brunchyju u Art Parku, nadamo se da ste uživali, a s ostalima se vidimo na nekom sljedećem Brunchyju. Pratite nas i dalje jer proslava naših okruglih deset trajat će još neko vrijeme, a za vas smo pripremili još poklona i iznenađenja na našim društvenim mrežama.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Maraska po najvišim profesionalnim standardima.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju