Adventski izazov koji je do sada osvojio najviše ovacija posjetitelja jest Silvijev pokušaj klizanja prvi put u životu. Iako smo ga prvotno htjeli ''usositi'' i na led poslati s povezom na očima, nakon što smo saznali da nikad u životu nije klizao, znali smo da bi to mogao biti prevelik zalogaj. Umjesto poveza na očima Silvije je dobio pomoćnog medvjedića i mnoštvo obožavatelja.

Dok je Silvije pokušavao na ledu održati ravnotežu, Nana nije željela propustiti niti jedan trenutak pa je sve vjerno pratila pametnim telefonom Samsung Galaxy S10+. Snimka koju će Silvije zasigurno koristiti kao izliku sljedeći put kad ga Nana pokuša nagovoriti na klizanje jest snimka njegova pada snimljena u opciji super slow-mo.

Kako izgleda kad čovjek od dva metra stane na klizaljke prvi put u životu, pogledajte u našem videu.

Pred našim je dvojcem još 15 zabavnih izazova prije Božića. Sretnete li Nanu i Silvija na Adventu u njihovu izvršavanju, slobodno im se pridružite ili im pružite podršku. Inače, neke izazove odrađivat će Nana, neke Silvije, a neke oboje jer je u duetu najzabavnije, i tako će nam usput pokazati raznolikost najboljeg božićnog sajma u Europi.

Ako se ovog prosinca želite dobro nasmijati, pratite naš Adventski izazov u kojem svaki dan otvaramo novu kućicu.

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju