U trendu Složenac od naribanih tikvica Najlakši recept Izvana hrskav, a iznutra mekan i sočan: Naribajte tikvice i napravite ovaj neodoljivi ljetni složenac Orebić - 1 Baza iz snova Gradić na Pelješcu s fasadama boje sunca što diše ritmom prošlih vremena Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima



Povod za druženje bilo je predstavljanje nove malvazije “Ponente”, popularnog istarskog vinara Brune Trapana čija etiketa na sebi prva u Hrvatskoj ima ilustraciju psa, pa je sve vrvilo od istih! Na pitanje otkud mu ideja, Trapan je prokomentirao da ga je jedan prijatelj iz zezancije nazvao istarskim goničem magle, pa da je nakon toga sve krenulo samo od sebe...



Uz Ponentea, pio se i Ruby rose, teran i kupaža Revolution, dok je član žirija prvog hrvatskog Celebrity MasterChefa pripremio desetak vrsta zalogajčića, od brancina s kavijarom, preko kozica s avokadom, lososa s tapenadom, sporog rižota, sve do ragua i palente s kobasicom.



Veliki Chef Andrej Barbieri ni pod najvećim pritiskom nije htio odati tko mu je favorit u ovogodišnjem MasterChefu, a kamoli nešto više, i sve što je pripremio za jelo - vrlo je brzo nestajalo. Uglavnom, tapenada je božanstvena, a palenta s kozjim sirom odmah na tragu. Ponovilo se...



Sherry's tako nastavlja sa svojim tjednim programima i upoznavanjem javnosti s najboljim hrvatskim eno-gastronomima. Do sljedećeg eventa na adresi Andrije Žaje 63, pored Doma sportova, nemojte previše piti. Za to je najbolje posjetiti Sherry's! Vinili!