Pred tri natejcateljice u najpoznatijoj reality kuhinji nakon Testa osjetila bit će eliminacijski Test kreativnosti. Primamljivo polufinale sve je bliže, a svaka nepromišljenost bi poznate dame mogla koštati ispadanja iz showa. Nada će u dućanu biti u maloj panici da ne bi zaboravila neki od sastojaka. ´Danas se pogreška skupo plaća´, izjavit će prije izazova Irina. Ipak, unatoč tome što su ulozi u novoj emisiji visoki, ove će nam dvije kandidatkinje pokazati kako je prije svega najbitnije biti ´fer´ igrač.

Naime, za vrijeme odabira namirnica u dućanu, i Irina i Nada će za svoje jelo htjeti uzeti čili koji će se nalaziti u jednoj manjoj zdjelici. Prva će za njim posegnuti Nada, nakon čega će upitati Irinu: ´Trebaš čili?´.

Irina će odgovoriti potvrdno, nakon čega će se celebrity kandidatkinje dogovoriti da malu zdjelicu čilija – podijele. ´Ja sam joj dala većega, a ja sam uzela dva mala. Tako da smo to dobro podijelile, bratski´, izjavila je Irina.

Treba li u ovakvim izazovima ´biti drug´ ili je najbolje misliti samo na sebe, tko će se ´poskliznuti´ na posljednjoj stepenici pred polufinalom te ispasti iz utrke za prestižnu titulu Celebrity MasterChefa, saznat ćemo u novom izdanju showa ove nedjelje na Novoj TV! Pogledajte najavu!

http://masterchef.dnevnik.hr
<embed src="http://dnevnik.hr/bin/player/embed.php/gQ6/IBvVJODSjq2ayEZIim/kpA1dr7rPyMK2okMXZlc=" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="376" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed>

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju