´Ne znam hoće li nam dijeliti šamare ili će nas žiri plašiti po studiju! Ne znam, oni će sigurno smisliti nešto jednostavno. U tome i jest čar tog paradoksa kod kuhanja, što su zapravo jednostavne stvari zapravo najkompliciranije´, najavit će svoja očekivanja Ranko. ´Ne znam uopće što me čeka, prilagodit ću se koliko ću god moći, znati i stići´, izjavljuje Antonija.

Celebrity kandidati će u Stres testu za zadatak trebati napraviti što vjerniju kopiju onog jela koje izabere pobjednik Testa osjetila. Morat će dobro ´naoštiriti´ svoje okusne pupoljke kako bi što bolje zapamtili okuse jela jer u receptu neće biti sve objašnjeno do najsitnijeg detalja. Budući da će raditi repliku zadanog jela, osim izgleda će biti jako bitna prezentacija i izgled jela.

Tko će opasno gubiti bitku s vremenom te kojim će sve zbog toga žiri malo ipak morati pogledati kroz prste i zaobići pravila? Hoće li pobjednik Testa osjetila jelo birati za sebe, za ekipu ili pak metodom ´eci-peci-pec´, tko će u kuhinji moliti krunicu i kome će odabrano jelo biti posljednje u MasterChef kuhinji, ne propustite saznati već ove nedjelje na Novoj TV.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju