Pišete li i vi recenzije hotela ili restorana na specijaliziranim portalima? Čuveni travel portal TripAdvisor je jedan od najrelevantnijih, ali i među njihovim recenzijama ima onih koji su u najmanju ruku - budalaste. Matadornetwork.com je izabrao dvadeset recenzija za koje nikako ne možemo reći jesu li iskrene, ljubomorne ili lažne, uostalom, prosudite sami:

1 - Užasna posluga! : Kada sam zatražio 'chickenburger' bez majoneze čekao sam i čekao, a kada sam napokon dobio svoj burger na njemu je bilo majoneze. Nakon što je konobar shvatio grešku rukom je odstranio majonezu iz burgera i poslužio mi ga!

2 - Našao sam vijak u mojoj hrani! : Ako ne volite metal u svojoj hrani izbjegavajte ovaj restoran pod svaku cijenu. Da su mi taj vijak ljepše poslužili, možda bih se manje žalio.

3 - Pljunuli su mi u kosu : Moja djevojka i ja smo uživali u romantičnoj večeri koja je pokvarena kada mi je zaposlenik restorana pljunuo u kosu.

4 - Falični hotel : Vlasnik hotela mi je konstantno pokušavao prodati svoj hotel i neprestano ispitivao znam li koga u Engleskoj tko bi htio ga htio kupiti!?

5 - Našli smo žohara u gin-toniku : Naručili smo dva pića i kada su nam ih donijeli, vidjeli smo da u jednom od njih nešto pluta. S obzirom da je u restoranu bilo mračno, mislila sam da je ukras, ali kada sam bolje pogledala i usporedila sa muževim pićem, shvatila sam da u njemu pluta - žohar!

Ostalih 15 prigovora pročitajte OVDJE!

Izvor: Matadornetwork.com

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju