U LifeClass Termama Sveti Martin po drugi se put održava jedinstveni Wine & Gastro Urban Night Show. U petak, 19. svibnja s početkom u 20 sati na jednom mjestu okupit će se ponajbolji međimurski vinari koji će pokazati svoja kulinarska umijeća u pripremi tradicionalnih međimurskih jela.



Međimurje kao destinacija koja se na nacionalnoj razini brendirala kao vinorodna županija upravo kroz ovakve manifestacije dokazuje koliko se njeguje trud, briga i ljubav prema 'trsu'. U trosatnom showu očekuju vas timovi spremni na kulinarsko nadmetanje, a na vama je da procijenite kojem od njih više odgovaraju kuhača i lonac, ili pak škare i bačva. Ovo je idealna prilika gdje će svi kandidati imati mogućnost prezentirati vlastitu kreativnost, maštu, snalaženje ali i brzinu u kuhinji. Sve će se to odvijati uz budno oko članova žirija kojima sigurno, baš kao ni prošle godine, neće biti nimalo lako izdvojiti najuspješnije jelo i tim. Uz brdo smijeha i zabave moći ćete uživati u pažljivo odabranim međimurskim vinima i prigodnim zalogajima međimurskog finger fooda.



Vjerujemo kako naši kuhari neće razočarati, a cijeli program bit će pod voditeljskom palicom Mirka Fodora koji će kandidate dodatno motivirati i ovu večer učiniti nezaboravnom. Ovakvim događanjima koja nude kako vrhunska vina, tako i jela valja pridružiti i podjednako dobru glazbenu notu za koju će se ove godine pobrinuti bend Soul Fingers.

Turistička zajednica Međimurske županije i Terme Sveti Martin organizatori su ovog kulinarsko - glazbenog spektakla, prigode koja spaja tri elementa u neponovljiv doživljaj svakog pojedinca, a koji je svojevrsni after party prvog dana IX. Festivala Pušipela.



Pozivamo vas da se posjetite Hotel Spa Golfer u petak, 19. svibnja 2017. od 20 sati i s nama nahranite sva svoja osjetila najboljim vinima, jelom i glazbom. Cijena ulaznice iznosi 50 kuna po osobi, a za sve nosioce URBANOVO 2017. ulaznice (narukvica) ulaz je besplatan.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju