Ako ste raspoloženi za brzinsko punjenje baterija ovo je prava stvar za vas. Osim što vas pozivaju da u prekrasnom Međimurju, na samom sjeveru Hrvatske dočekate Novu godinu jer su za vas pripremili odlične pakete i ponude LifeClass Terme Sveti Martin poklanjaju vam vikend opuštanja za dvije osobe plus dijete u Hotelu Spa Golfer. Na raspolaganju imate polupansion i neograničeno korištenje svih bazena, a ovaj poklon možete iskoristiti u razdoblju od 6. siječnja do 31. ožujka.

Terme Sveti Martin nagradit će jednog čitatelja i to s vaučerom za ručak ili večeru za dvoje u restoranu Le Batat, u sklopu hotela koji spaja međimursku tradiciju i modernu viziju najukusnijih zalogaja sa sjevera Hrvatske. 

Jedan sretnik dobit će obiteljsku ulaznicu (dvije odrasle osobe i dvoje djece) za bazene u Termama, u čijim će termomineralnim opuštajućim vodama moći uživati cijeli dan.

Sve što trebate napraviti da uđete u konkurenciju za jednu od ove tri nagrade je pronaći objavu s ovim tekstom na našoj Facebook stranici i u komentarima ispod nje napisati koju osobu bi poveli sa sobom u Terme Sveti Martin. Vaš odmor je doslavno na nekoliko klikova daleko. U ovom natječaju mogu sudjelovati jedino punoljetne osobe, a sretne dobitnike odabrat ćemo nasumičnim odabirom i njihova imena objavit 9. studenog



Još nešto manje od 2 mjeseca dijeli nas do najvažnije noći u godini. Doček Nove Godine u LifeClass Termama Sveti Martin izvanredno je iskustvo koje trebate iskusiti barem jednom u životu. Ne samo da ćete se izvanredno zabaviti, već će vam i tijelo i um biti zahvalni na pruženom odmoru. 2016. je pri kraju i vrijeme je za donošenje prve važne novogodišnje odluke, a to je upravo mjesto na kojem ćete dočekati 2017. LifeClass Terme Sveti Martin su ono što tražite.



Međimurje je idealna zimska destinacija za odmor, a LifeClass Terme Sveti Martin trude se udovoljiti svačijem ukusu, pa vam daju mogućnost odabira između čak 4 lokacije za doček Nove Godine. Tu su Restoran Mira u sklopu Hotela Spa Golfer, dvorana Mira gdje zabave i plesnih nota neće nedostajati, Pub Potkova za one željne izazova i zanimljivih iskustava koja možete doživjeti samo u pubovima, a za one tradicionalnog štiha tu je restoran Vučkovec s dvadesetogodišnjom tradicijom uz Live Band. Bilo što odabrali, prvo jutro u 2017. uljepšat će vam brunch s kojim ćete povratiti energiju od stare 2016. i puni elana započeti novu 2017. Želite novogodišnji vikend provesti sa svojim psom? Nije problem jer su Terme Sveti Martin dog friendly destinacija.

Više o ponudama možete pronaći na www.termesvetimartin.com, a za sve ostale informacije možete dobiti putem broja telefona +385 40 371 111 ili slanjem upita na info@termesvetimartin.com.
 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju