Skylodge Adventure Suites
postavio je prvu luksuznu viseću kapsulu 365 metara iznad zemlje nad svetom dolinom Urubamba u peruanskim Andama. Riječ je o luksuznoj smještajnoj jedinici za koja nudi zapanjujući panoramski pogled na okolicu.

Ovaj takozvani viseći hotel obuhvaća tri luksuzne kabine s četiri kreveta i za maksimalno osam osoba, blagovaonicu i privatnu kupaonicu s ekološkim zahodom. Da bi se došlo do sobe, penjete se sigurnim i utabanom planinarskom stazom, a iz hotela odlazite – zip lineom.

Kabine su dugačke sedam i široke dva metra, a ručno su izrađene od izdržljivog aluminija i vodonepropusnog polikarbonata. Iz hotela se spuštate zip lineom Iz hotela se spuštate zip lineom (Foto: Profimedia.hr)
Smještaj u ovoj kapsuli stoji 450 američkih dolara po osobi i noćenju, odnosno oko 2700 kuna. Cijena uključuje i doručak u zoru te gurmansku večeru posluženu s vinom.

Skylodge Adventure Suites projekt je tvrtke Natura Vive koju čini grupa mladih poduzetnika kojima je glavni cilj ponuditi svojim gostima nezaboravno planinsko iskustvo bez obzira na godine.

U našoj fotogaleriji provjerite kako izgleda smještaj na visini od 365 metara nad svetom dolinom Inka u Peruu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju