Bliži nam se dugoočekivani Ultra Europe Festival koji se održava ovog vikenda, od 14. do 16. srpnja u Splitu. Ultra je meka za partijanere iz cijelog svijeta, a program je zaista impresivan. Ulaznicu i prijevoz sigurno ste već sredili, a ako se još uvijek brinete oko smještaja, imamo rješenje.

Ultra Europe u Hrvatskoj ove godine slavi petu obljetnicu. Godine 2013. festival je posjetilo više od 100.000 zaljubljenika u elektronsku glazbu iz čak 75 zemalja svijeta. Prošle se godine brojka popela na više od 150.000 posjetitelja, a ne sumnjamo da će se ove godine broj udvostručiti.

DJ-evi iz cijelog svijeta, očaravajući zvučni sistemi, svjetlosne predstave i šareni vatrometi samo su dio onoga što Ultra Europe nudi. Izvrsna je atmosfera zagarantirana, a ako ste jedan od sretnika koji će se tamo zabavljati, sigurno se brinete gdje ćete se odmoriti od žestoka partijanja.

Prespavati možete u šatoru, na klupici u parku ili se odmoriti onako ”kako spada”. Vjerujemo da će vam kvalitetan smještaj trebati, stoga smo za smo pronašli dvije jedinstvene ponude koje će vaše ”Ultra” iskustvo učiniti još ljepšim.

Nakon što se rasplešete, priuštite si kvalitetan odmor na samoj obali Jadranskog mora u hotelu Jadran Zvončac koji se nalazi u luksuznoj zelenoj četvrti. Iskoristite priliku i opustite se u udobnom smještaju, ukusnoj hrani i popratnim sadržajima koje ovaj hotel nudi.

Tjelovježba će vam nakon zabave sigurno dobro doći pa je ideja o teretani i sauni sasvim logično rješenje, ako u obzir uzmemo da ćete na Ultri maksimalno pokazati svoje partijanerske sposobnosti.

Drugo je izvrsno rješenje uživancija u Hotelu Medena u blizini starog grada Trogira, četrdeset minuta udaljenom od Splita. Za prijevoz ne brinite jer će vam ovdje organizirati iznajmljivanje auta ili taksi. Osim standardnih sadržaja hotel nudi i terene za tenis, mini golf, mali nogomet, odbojku i košarku, a apsolutni je favorit i preporuka da odaberete tečaj fitnessa koji se održava u borovoj šumi.

Zavalite se na plažu, prevrtite filmove i doživljaje koje ste zapamtili na Ultri i upijajte prizore Trogirskog zaljeva i stare gradske jezgre.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju