Galerija Tjedan restorana - 4 11 Tjedan restorana - 1 11 Tjedan restorana - 2 11 Tjedan restorana - 3 11

U trendu Faširanci od mljevenog mesa i tikvica Puni okusa Faširanci od mljevenog mesa i tikvica: Toliko su sočni da ćete ih htjeti jesti cijelo ljeto Tjestenina u umaku od vrhnja s piletinom Tjedni jelovnik 7 laganih i finih jela za svaki dan ovoga tjedna za koje vam ne treba puno vremena ni truda Košarice od jaja i tikvica Ispecite u pećnici Košarice od jaja i tikvica koje možete jesti za doručak, ručak i večeru


U petak, 7. listopada 2016., počinje još jedan Tjedan restorana, promotivna akcija sa svrhom promocije i promidžbe gastronomske scene Hrvatske u suradnji s ugostiteljskim objektima.

Restorani u čitavoj Hrvatskoj nudit će posebne promotivne ponude, zanimljiva i ukusna jela od 3 slijeda za samo 100 kuna.

Koncept ove akcije napravljen je po uzoru na svjetske metropole, a prilagođen je hrvatskom tržištu. Održava se dva puta godišnje, uglavnom krajem veljače i krajem rujna.

Tjedan restorana traje od 7. do 16. listopada, a rezervacije su već započele 30. rujna. 

Pogledajte koji restorani sudjeluju u najfinijem tjednu u godini te što će imati na meniju.