Klasično paniranje mesa, sira ili povrća podrazumijevanja umakanje namirnica u brašno, jaja i krušne mrvice. U ovom procesu obično koristimo tri različita tanjura ili posude.

U trendu EastLink - 3 Pošto soba? "Prijevara" teška 744 tisuća eura: Hotel u kojemu nitko nikada nije uspio rezervirati sobu Ghazipur - 3 Otrovni smrad Ne prestaje rasti: Planina smeća koja truje milijune ljudi svake godine naraste za 10 metara Šetnica kroz Kanal sv. Ante - 2 Kao iz bajke Četiri i pol kilometra ljepote: Put na kojem se spajaju grad i more, priroda i povijest

Ne samo da na taj način zamažemo više kuhinjskih pomagala nego i upotrijebimo više namirnica za paniranje nego što je potrebno.

Chef John s bloga Food Wishes ima rješenje za ovaj problem. On tvrdi da se ovaj proces može odraditi na jednom tanjuru.

Kako panirati odreske na jednom tanjuru?

1. Položite odreske na tanjur. Preko njih pospite sol i papar po želji te brašno.

2. Rukama utisnite začine i bračno u površinu mesa.

3. Okrenite meso i ponovite postupak.

4. Pobrašnjene odreske stavite na rub tanjura, a na ostatak površine razbijte samo jedno jaje.

5. Izmiksajte jaje vilicom pa preko toga položite odreske.

6. Prstima i/ili kistom utisnite jaje s obje strane odreska.

7. Preko vrha odreska pospite krušne mrvice i utisnite ih u obje strane šnicle.

Mjesto "usred ničega" u kojoj se jede najbolji roštilj na svijetu Asador Etxebarri Asador Etxebarri - 5 Asador Etxebarri - 4 +21 Asador Etxebarri - 3