Klasično paniranje mesa, sira ili povrća podrazumijevanja umakanje namirnica u brašno, jaja i krušne mrvice. U ovom procesu obično koristimo tri različita tanjura ili posude.

U trendu Kućica Noni za robinzonski odmor na Krku, Airbnb - 3 Usred šume 15 minuta hoda do prve plaže: Ova kućica na Krku prava je oaza mira Alžir - 3 Bagatela! Ručak 3 eura, kava 30 centi: Mediteranska zemlja iznimne ljepote koja turistima prolazi ispod radara Vranjic nazivaju Malom Venecijom Podijelilo mišljenja Znate li gdje se nalazi hrvatska "Mala Venecija"? Pitanje koje je izazvalo pobunu u komentarima na našem portalu

Ne samo da na taj način zamažemo više kuhinjskih pomagala nego i upotrijebimo više namirnica za paniranje nego što je potrebno.

Chef John s bloga Food Wishes ima rješenje za ovaj problem. On tvrdi da se ovaj proces može odraditi na jednom tanjuru.

Kako panirati odreske na jednom tanjuru?

1. Položite odreske na tanjur. Preko njih pospite sol i papar po želji te brašno.

2. Rukama utisnite začine i bračno u površinu mesa.

3. Okrenite meso i ponovite postupak.

4. Pobrašnjene odreske stavite na rub tanjura, a na ostatak površine razbijte samo jedno jaje.

5. Izmiksajte jaje vilicom pa preko toga položite odreske.

6. Prstima i/ili kistom utisnite jaje s obje strane odreska.

7. Preko vrha odreska pospite krušne mrvice i utisnite ih u obje strane šnicle.

Mjesto "usred ničega" u kojoj se jede najbolji roštilj na svijetu Asador Etxebarri Asador Etxebarri - 5 Asador Etxebarri - 4 +21 Asador Etxebarri - 3