Klasično paniranje mesa, sira ili povrća podrazumijevanja umakanje namirnica u brašno, jaja i krušne mrvice. U ovom procesu obično koristimo tri različita tanjura ili posude.

U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Molat - 14 Nije za svakoga Hrvatski medeni otok bicikala, mačaka i divnih vizura u kojem se uživa sporo, a živi još sporije

Ne samo da na taj način zamažemo više kuhinjskih pomagala nego i upotrijebimo više namirnica za paniranje nego što je potrebno.

Chef John s bloga Food Wishes ima rješenje za ovaj problem. On tvrdi da se ovaj proces može odraditi na jednom tanjuru.

Kako panirati odreske na jednom tanjuru?

1. Položite odreske na tanjur. Preko njih pospite sol i papar po želji te brašno.

2. Rukama utisnite začine i bračno u površinu mesa.

3. Okrenite meso i ponovite postupak.

4. Pobrašnjene odreske stavite na rub tanjura, a na ostatak površine razbijte samo jedno jaje.

5. Izmiksajte jaje vilicom pa preko toga položite odreske.

6. Prstima i/ili kistom utisnite jaje s obje strane odreska.

7. Preko vrha odreska pospite krušne mrvice i utisnite ih u obje strane šnicle.

Mjesto "usred ničega" u kojoj se jede najbolji roštilj na svijetu Asador Etxebarri Asador Etxebarri - 5 Asador Etxebarri - 4 +21 Asador Etxebarri - 3