Već ste vjerojatno navikli da za godišnji odmor odvajate veću svotu novcu nego biste to htjeli, pa je korisno tražiti trikove kako smanjiti troškove. Jedna od mogućnosti je traženje jeftinih prilika na servisima poput Crnog jajeta, a upravo tamo u tijeku je dodatna akcija za plaćanje Mastercard ili Maestro karticama.

Isplanirajte odmor svibnju

Već povoljne cijene smještaja u hotelima cijele Hrvatske, od 6. do 16. svibnja 2019. na Crnom Jajetu imaju dodatnih 10% popusta uz plaćanje pohranjenim Mastercard ili Maestro karticama. Samo kliknite na “spremite karticu za sljedeću kupovinu”.

Ljepota odmora u Hrvatskoj

Bogati spektar ponuda za odmor obuhvaća cijelu Hrvatsku - od kontinentalne pa do Istre, Kvarnera i Dalmacije. Vrhunski smještaj uz usluge doručka, polupansiona ili all inclusive usluge, uključuje i sadržajne pakete wellnessa, spa čari, aktivnog odmora i brojnih drugih pogodnosti.

Otvorite ljetnu sezonu u Vodicama

Povoljno ljetovanje u Imperial Park Hotelu na CrnoJaje.hr sad je još povoljnije uz 10% dodatnog popusta, ako plaćate pohranjenim Mastercard ili Maestro karticama. Ljetujte na samoj obali Vodica i ne propustite ovu povoljnu ponudu koja vrijedi za 2 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina uz 7 noćenja s uslugom POLUPANSIONA od 29.6.-6.7.2019.!

Akcija za ljetovanje u Vodicama počinje 6. svibnja i traje do 31. svibnja 2019., stoga ne propustite svoju priliku!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju