Hotel Hohenwart, južni Tirol, Italija

Ovaj resort u planinskom dijelu južnog Tirola u sjevernoj Italiji ima pravi štih planinske kuće, ali i impresivni spa dio. Tri prekrasna unutarnja bazena plus bazen na krovu sa slanom vodom, pravo su mjesto za slanje razglednica. Sobe variraju, od modernih do onih uređenih u tradicionalnom alpskom stilu s mnogo prirodnog drva.

Spring Creek Ranch, Jackson Hole
Ako ste jedan od onih parova koji traže sobu s pogledom - ovdje nećete pogriješiti. Smješten 700 metara iznad doline Jackson ovaj hotel ima savršen pogled na Tetonse. Ukusni restorani, grijani vanjski bazen, nadaleko poznati spa Wilderness Adventure, samo su dio ponude koja privlači mnogobrojne parove.

Resort Squaw Creek, jezero Tahoe, Kalifornija
S više od 400 soba, resort u quaw Creeku nikako ne može biti intiman, ali zato ima prekrasan pogled na planine i dolinu koja ga okružuje. Parovima neće nedostajati zabava kroz razne aktivnosti, od golfa do klizanja. Sve sobe imaju kamene kamine, a neke i kuhinje. Oni koji više vole večerati vani - resort nudi čak pet restorana.

Viceroy Snowmass, Aspen
Ovaj je hotel dizajniran za romantična opuštanja. Na svakom koraku vas prati vatra. Tako se čak možete okupati i u slanom bazenu uz veliki kamin. Cijeli lobby hotela obložen je u drvo što mu daje posebnu toplinu. Spa ima prekrasan prostor za opuštanje. Parovi u potrazi za malo adrenalina mogu se okušati u skijanju, boardingu i klizanju.

Nita Lake Lodge, Whistler
Iako je Whistler veoma popularno mjesto, zahvaljujući svojoj lokaciji uz samo jezero ovaj hotel je pravo mjesto za opuštanje u osami. No to ne znači da se nalazite daleko od svega. Dapače, sam hotel nalazi se tek nekoliko minuta hoda od najbližih restorana. Ovdje avanturisti nemaju što tražiti pošto je hotel koncipiran kao prava spa oaza za opuštanje.

Hotel del Oso, Španjolska
Ovaj prekrasan luksuzni hotel koji se nalazi u podnožju planina Pico de Europa ima udobne sobe i popularni restoran koji poslužuje zdravu i ukusnu Kantabrijansku hranu. Hotel se nalazi u dvije kamene zgrade koje izgledaju kao tradicionalne kuće iz ovog područja. Unutrašnjost hotela prožeta je borovinom, a na svakom koraku se mogu pronaći motivi medvjeda. Pravo mjesto za parove koji žele pobjeći od svakodnevne vreve i sjediniti se s prirodom.

Trap Family Lodge, Vermont
U ovom hotelu shvatit ćete o čemu to Julia Andrews pjeva. Resort je u vlasništvu obitelji von Trapp - da, oni postoje, a njihovi su preci inspirirali film „Moje pjesme moji snovi“. Iako sobe nisu vrhunac ponude, parovima će se najviše svidjeti degustacije domaćeg piva, večere u jednom od tri restorana, i vanjski grijani bazen iz kojeg se pruža savršen pogled na maglu koja grli planinske vrhunce.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju