Sigurni smo da svi već znate što je Airbnb i kako pronaći dobar smještaj na ovoj platformi. Izbora ima zaista mnogo, a ovaj smo put malo pročačkali Berlin, mnogima idealnu destinaciju, grad koji odiše multikulturalnošću i noćnim životom.

No, ako partijate u samom centru grada, vjerujemo da ne želite trošiti novac na prijevoz i biti vezani uz vozne redove. Za vas smo odabrali 5 atraktivnih apartmana u centru i širem centru koji će vam biti nadomak svih glavnih atrakcija, a u rangu od 28 pa sve do 160 eura po noćenju.

Jednostavan smještaj u centru – apartman za dvoje za (28 eura)

Ovaj novouređeni apartman nalazi se u centru Berlina i veličine je 35 metara kvadratnih. Prema komentarima onih koji su u njemu odsjeli, glavna mu je značajka blizina vrhunskih mjesta za izlaske, stoga ako tražite mjesto gdje ćete odsjesti, a iz noćnog provoda ne želite vlakom ili autobusom, ovo je pravi odabir za vas.

Jeftini apartman iz kojeg do Alexanderplatza možete pješice (35 eura)

Ako tražite smještaj iz kojeg ćete do Berlinske katedrale, Marxova i Engelsova parka ili Alexanderplatza potrošiti samo nekoliko minuta hoda, onda je ovo idealan smještaj za vas. Ono što je zaista posebno jest zgrada u kojoj je smješten, a koja datira iz 1878. godine.

Moderan luksuz u centru za 45 eura

Kao i prethodni, i ovaj moderni apartman bez previše nepotrebnih ukrasa nalazi se na pristojnoj udaljenosti od Alexanderplatza, a osim potpune opremljenosti, gosti koji su u njemu odsjeli izrazito hvale vlasnika koji je, prema njihovim riječima, susretljiv. Ako tražite smještaj u kojem ćete bezbrižno uživati i odmarati se, onda je ovo idealan smještaj za vas. Ako vam je bitno, tu vas čekaju dva ogromna televizora, jedan u dnevnoj sobi, a jedan u spavaćoj sobi.






Smještaj koji se koristio za snimanje reklame za jogurt – za dvije osobe (59 eura)

Moto je ovog smještaja GroovyBEDS – Sleep with Style. Da, dobro ste pročitali, spavanje sa stilom. Apartman nas je oduševio jer se u njemu nalazi okrugli krevet promjera 2,1 metar, na kakav ćemo teško naići u klasičnom smještaju, a stan je služio za snimanje reklame za jogurt-bar.



Penthouse od 100 kvadrata u centru (158 eura)

Luksuz, luksuz i izvanredan pogled s čak 3 balkona, veliki prozori i prirodna svjetlost samo su neki od aduta ovog predivnog smještaja u blizini mnoštva muzeja. U susjedstvu mu se nalaze i Brandenburška vrata i ekskluzivni restorani, no pazite na pazite na namještaj jer je dizajnerski. Skupo, moramo priznati, no zaista nešto posebno!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju